Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
Send Us An Enquiry
Full Name*
Email Address*
Travel Date*
People*
Your Enquiry*
Lagre på ønskeseddel

Adding item to wishlist requires an account

2020


Har du et spørsmål?

Ikke nøl å ringe oss. Vi er en ekspertgruppe, og vi er glade å snakke med deg.

info@intravel.no

Din reise begynner med spennende 90 minutters hyggelig tur i vår speedbåt til østsiden av øya Biševo, hvor du vil se berømte naturfenomenet Blue Cave.

Blue Cave – Blå grotte og 5 øya tur

0
  • Tilbring kvalitetstid
  • Ta med vennene dine
  • Mange steder

Din reise begynner med spennende 90 minutters hyggelig tur i vår speedbåt til østsiden av øya Biševo, hvor du vil se berømte naturfenomenet Blue Cave. Blue Cave er en av de mest ekstraordinære stedene ved Adriaterhavet. Du vil glede deg over fantastisk blå sølv lys kjører i en liten fiskerbåt. Inngangen til grotten var opprinnelig tilgjengelig kun ved dykking, men fra 1884. Det er en smal inngang og den kan bare brukes av liten båt når havet er rolig. Hver dråpe vann inni utstråler sin egen farge. Det ubrukelige spillet av frodige farger og lys har gjort denne grotten mest fremtredende blant alle de vakre grottene i Europa.

På øya Biševo er det en annen hule verdt å besøke – Monk Seal Cave. Dens inngang er også smal, men det er mulig å komme inn med vår speedbåt. Monk Seal Cave er den lengste hule på øya Biševo, rundt 160 meter lang. Det var bosatt i munkforsegling i det siste.

Etterpå blir du kjørt til pittoresk fiskerlandsby Komiža på vestsiden av øya Vis, hvor ektheten har blitt bevart mest. En times ledig tid er nok til å utforske trange gater og hus som er klemte sammen, vakre steinestrenger eller kafeer på promenaden. Det er så vanskelig å finne en annen dalmatisk landsby eller by på øyene som har så mange fine strender så nært til den. Komiža er fylt med disse fantastiske steinstrendene, omgitt av krystallklart hav. Også i Komiža kan du besøke Fiskermuseet med tradisjonelle fiskeverktøy plassert i det gamle venetianske tårnet på promenaden, den eneste i Kroatia.

Komiža er veldig stolt av fiskerens historie. Etter cruising rundt sørsiden av øya Vis stopper vi for å nyte stranden og snorkle i den mest attraktive og uvanlige bukten Stiniva. Det kan nås bare ved havet. Det er best å besøke denne magiske bukta omgitt av to høye klipper om morgenen mens det er rikelig med sol. Nyt en fantastisk svømmetur i en time på Blue Lagoon, som ligger mellom 3 øyer på øya Budikovac, bare 10 minutter unna øya Ravnik. Det er herlig grunnvann med sandstrand med en kaffebar og restaurant, hvis du vil ha forfriskninger under eller etter svømmetur.

Besøk fra havsiden Pakleni øyene. Du kan ta fantastiske bilder fra båten.Våre skippere er mer villige til å stoppe med turen for godt bilde og ikke utsette kameraet ditt. Etter at du har oppdaget de naturlige skjønnhetene i havet, vil du bli kjørt til den vakre byen Hvar på øya Hvar, hvor du får fri tid til å utforske kulturelle severdigheter i den vakreste verdens havn. I Hvar har du ledig tid, sightseeing eller lunsj. I Hvar kan du besøke gamlebyen, promenaden, Arsenal – det tredje gamle teatret i Europa, St. Stephens katedral, Bispens palass og ta en 20 minutters spasertur til festningen Španjola, fantastisk utsikt over Pakleni-øyene og gamlebyen. Etter å ha spist i Hvar er det på tide å komme tilbake til Split klokka 6:30 og Trogir klokken 7:00

Pris: 150 Euro per person. Inkluderer: skipper, vertinne, hurtigbåttur, inngangsbilletter til hulen, en flaske vann, drivstoff, forsikring, merverdiavgift.

9 travellers are considering this tour right now!